Uncategorized

Tvättmaskin ombord

Äntligen tvättmaskin ombord!

Så då har vi äntligen fått ombord tvättmaskinen, en Electrolux med kapacitet 3kg, vi fick göra lite plats i en av garderoberna i fören samt sätta dit ett hyllplan som den kan stå säkert på. Med ett av fallen firade vi ner den via förliga däcksluckan. Maskinen passade perfekt. Med hjälp av Henrik så kopplade vi in den och just nu använder vi den endast när vi ligger på landström, men tanken är att köra den även till sjöss via invertern. Men det får bli till hösten då vi planerar att byta ut batteribanken och uppgrader till större inverter med ren sinus-kurva. Erfarenheterna hittills är att den tar mycket vatten ca 35 liter vid en vanlig tvätt. Tur vi har stora tankar och att vi på sikt skall installera en watermaker. 

Tvättmaskin på väg ombord.
På plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *